troligtvis det sista!

Hej detta blir det sista inlägget ( troligtvis ) för denna blogg men deppa inte jag har en ny blogg besök den SHOTTAB POTTAN SVEJSAN!   PRECIS WWW.JONNAPUH.BLOGG.SE!

HEJ

HEjsan på er!! i går va jag och Olga och Jossan och badade jätte kul!! men där vare en kile som kastade en boll i Olgas ansikte :( han var så himmla kaxig >:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men i dag är jag ledig för jag var i skolan i lördags för att välja  inriktning men mitt val är hämligt!! hahhah men jag mår inte så bra har jätte ont i huvudet och är yr :S SHOTTAN POTTAN SVEJSAN!!

hallo :P

heej internet har kronglat så ja har inte skrivit men det har hänt bajs mycket :P jag är nu på landet och det har varit julafton och jag fick lite spel och kläder och en stereo mm och det har varit nyårsafton så de e 2009 nu :D jag åt oxfil'e och hummer :P mumms olga ska komma snart hon sitter nog på bussen gissar jag :)för att jag är på landet. jag har nyss läst ut en underbar bok som heter afrodite NI MÅSTE LÄSA! XD jag har tråkigt :( ingen svarar på msn hallå!!! :P
Min pucko hund Nanna håller på att trycka upp sin rumpa i stackars tingelings ansikte fy skäms nanna :P

RSS 2.0